Háziorovosi kommunikáció

A GPC cégünk egy olyan kommunikációs programja, mellyel a háziorvosi praxisok gyorsabban, egyszerűben, ugyanakkor biztonságosabban kaphatják meg pácienseik laboratóriumi eredményeit a területileg illetékes laboratóriumából. Tapasztalatunk szerint ezen lehetőség előnyei nem csak a háziorvosoknál jelentkezik hanem a betegek számára is nagyon pozitív új szolgáltatás lehet!

A programa működése

A GPC program az internet segítségével,  kapcsolatba lép a laboratórium szerverén az adott háziorvos számára kialakított postafiókkal, ahonnan a saját rendelői számítógépére  letölti a kért vizsgálatok eredményeit.

A háziorvos a fogadott eredményeket a saját háziorvosi programjába egyszerűen és biztonságosan beillesztheti a megfelelő páciens kartonjába, mivel a programunk az összes háziorvosi szoftverrel kompatibilis.

Főbb jellemzők

Egyszerű kezelhetőség ; kis erőforrás igény; könnyű paraméterezhetőség; könnyen feldolgozható leletformátum; biztonságos kommunikáció; stabilitás.

Programunknak országszerte több, mint 1500  felhasználója van, amely felhasználók 78 laboratóriumhoz kapcsolódnak.

A szolgáltatás díja

Szolgáltatásunk ára praxis kódonként: 3250 Ft + Áfa/hó.

Az ár tartalmazza:

  • a telepítés és az oktatás díját
  • a tanácsadást és a karbantartást

Amennyiben Ön is szeretné a páciensei leleteit letölteni a laborszolgáltatójától, kérjük jelezze ezt munkatársunknak az alábbi email címen:

                                                           haziorvos@integramed.hu